KBO (Katholieke bond ouderen) ontmoeten de kinderen van de Andreashof

In Westland vindt WestlandOntmoet het hele jaar plaats. In de Week van de Ontmoeting, van 23 september tot 2 oktober 2022, zullen we met WestlandOntmoet extra aandacht schenken aan de kracht en noodzaak van ontmoeten. Ook in Westland is veel behoefte om anderen te ontmoeten. Om anderen te treffen voor een glimlach, een toereikende hand, een luisterend oor of een maatje om mee af te spreken en samen activiteiten te ondernemen. De vraag naar gezelschap heeft iedereen en velen kunnen in het antwoord op die vraag voorzien.

 

Op woensdag 5 oktober is er een ontmoeting geweest met de ouderen uit Kwintsheul en jongeren van de Andreashof. Om 10.00 uur hebben we eerst een kop koffie gedronken met een heerlijk koekje erbij. Wat was het een feestje. 

Tijdens het half uurtje kwamen er mooie verhalen over het onderwijs van vroeger op tafel. En natuurlijk waren ze ook benieuwd naar het onderwijs van nu. 

De ouderen hadden een grote glimlach op hun gezicht. Om 10.30 uur kwamen de kinderen van groep 3 en hebben zij gezelschapsspelletjes gedaan of konden zij kiezen om daar de muziekles te gaan. 

 

We hebben 1,5 uur blije mensen gezien, jong en oud, dit gaan we zeker nog een keer organiseren. Het was een geslaagde ontmoeting.