Kom ons team aanmoedigen!

Kom kijken bij het Tech Day Westland Festival

Op zaterdag 13 januari 2024 wordt in het World Horti Center het Tech Day Westland festival gehouden. Ook een team van 8 kinderen uit groep 8 van de Andreashof doet mee.  De First Lego League (FLL) is een belangrijk onderdeel van het festival. Deze wereldwijde robotwedstrijd biedt leerlingen van het basis- en voortgezet onderwijs de mogelijkheid om zich te verdiepen in robotica en programmeren. Voor volwassenen en kinderen is er van alles te beleven deze dag. 

Locatie: World Horti Center, Europa 1, 2672 ZX in Naaldwijk

Programma

10.30 - 11.00 uur Officiële opening
11.00 - 16.00 uur Robotwedstrijden en jureringen
11:50 uur Robotwedstrijd Andreashof (tafel 1)
13:05 uur Robotwedstrijd Andreashof (tafel 2)
14:30 uur Robotwedstrijd Andreashof (tafel 1)
15:00uur Presenteren Innovatieproject Andreashof
16.30 uur Prijsuitreiking
17.00 uur einde 

Bij het innovatieproject presenteren de kinderen aan de jury, hierbij is iedereen van harte welkom in het Rabotorium (max 266 personen). Het team met de meeste toehoorders ontvangt de Publieksprijs.

Future Mindz drone verzorgd workshops en heeft de Lego Derby Car Racebaan mee. Iedereen is van harte welkom en kan zich vermaken tijdens de Lego bouwwedstrijd of met Lego Knikkerbanen. Daarnaast zijn er rondleidingen door het WHC. Reden genoeg om met broertjes, zusjes, opa’s en oma’s, buurmannen- en vrouwen, neven en nichtjes langs te komen en te kijken naar onze prestaties!